ترانزیت

ترانزیت

ترانزیت

هنگامیکه در جابجایی و حمل ونقل کالا ، تعداد کشورهای مرتبط سه کشور یا بیشتر می شوند به این روش ترانزیت خارجی می گویند.کالایی که در حال حمل می باشند حداقل از یک سرزمین واسط عبور میکنند و به مقصد می رسند .

تاریخ ورود و خروج کالای ترانزیتی در هر کشور ، دارای بازه مشخصی است و نباید تاخیری در آن به وجود بیاید. وقتی امکان حمل سریع کالا به مقصد وجود ندارد ، وارد کننده کالا باید بار را در انبار گمرک نگهداری و هزینه ها را تا هنگام ترخیص پرداخت نماید.

مهمترین مسئله در ترانزیت خارجی ، مشخص شدن مرزهای ورودی و خروجی و گمرکات درگیر این جابجایی می باشند که باید از قبل تعیین شده باشند.این  انتقال معمولا زمینی است .رانندگانی که فعالیتشان جابجایی کالا است گذرنامه تهیه می کنند و بابت اجازه تردد وسیله نقلیه خود در کشورهای ثالث پلاک مخصوص دریافت می کنند .

لازم به ذکر است که حمل قسمت کوچکی از کالاها که به محموله های سبک وزن اختصاص پیدا میکند از روش ترانزیت هوایی نیز می تواند انجام شود .

هزینه ها

وقتی هزینه حمل‌ و نقل کالا از کشوری گران تمام میشود ،  آن کشور مزیت رقابتی خود را در بازار از دست خواهد داد .بازرگانان بابت حمل و نقل کالای خود از کشوری استفاده میکنند که هزینه‌های جابجایی ارزانتری داشته باشد.

چابهار با درنظر گرفتن تخفیف‌های ویژه ای که  دارد ، ارزان‌ترین و باصرفه‌ترین بندر در بین بندرها حوزه خلیج‌فارس و دریای عمان برای ترانزیت و صادرات کالا می باشد .بابت تشویق صاحبان کالا و شرکتهای حمل ، مشوق‌های مخصوصی برای فعالیت در بندر چابهار درنظر گرفته شده است.بندر مذکور هشت و نیم میلیون تن ظرفیت تخلیه و بارگیری دارد. همه امکانات و موارد ، درجهت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مهم تجاری و اقتصادی انجام می شود.

بابت کسب اطلاعات و آشنایی بیشتر صفحه ترانزیت داخلی  را مشاهده نمایید.

شما می توانید اخبار بنادر و دریانوردی را در این لینک دریافت کنید.